ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Защитник на Левски се оплаква от малко игрово време

0
Келиан ван дер Каап
Снимка: LAP.bg

Левски държи на пейката един от най-скъпите си футболисти и това въобще не му се харесва, пише „Мач Телеграф“. Нидерландецът Келиан ван дер Каап е оценяван на 1 млн. евро, но старши треньорът Николай Костов не му гласува доверие. Специалистът отказва да заложи на него като титуляр в ариегарда.?

От първата минута по презумпция започват Кристиан Димитров и Хосе Кордоба, а Ван дер Каап се появява при контузия или наказание на един от двамата. При Станимир Стоилов нидерландецът играеше по-често, а с това и защитата изглеждаше по-стабилна.?

Липсата на доверие е и една от причините Келиан да иска да напусне Левски. Бранителят е с договор до лятото на следващата година. Дали ще бъде подновен и дали въобще му е предложен нов контракт, засега от стадион „Георги Аспарухов“ мълчат.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.