ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet Мисия Fight Night – 50 билета за Чар срещу Пулев

0
Winbet мисия Fight Night
Мисия Fight Night от Winbet

Сблъсъкът между Кубрат Пулев и Махмуд Чар вече е факт и ще се проведе на 07.12.2024 в Арена София. Съдейки по статистиките, българският претендент има доста големи шансове за победа и всеки желаещ може да го подкрепи. Билетите за събитието вече са пуснати в продажба и може да ги откриете дори и онлайн.

Друга алтернатива за сдобиване с билети е новата мисия Winbet Fight Night, която носи със себе си общо 50 безплатни билета, които ще бъдат спечелени от 25-ма късметлии. Задачата вече е достъпна за регистрираните потребителите в платформата за залози и всеки може да се включи като натисне бутона „Включване“. Все пак, завършването на предизвикателството няма да ви гарантира наградата, а по-скоро ще ви включи в жребий, който ще се проведе на 02.12.2024 в YouTube канала на българския оператор.

Към Winbet.bg


Как да се включите в томболата?

Преди всичко, трябва да забележите, че участието не е автоматично и всеки желаещ трябва да се включи от секцията с мисии в „Winbet Plus“. След това може да преминете към изпълнението на условията за включване в жребия. Освен че тази мисия носи материална печалба, в случая билет, тя се отличава от останалите оферти от Winbet, поради своите приемливи условия, както може да забележите по-долу.

  • Минимален квалифициращ залог: 100 лв. в раделите Спорт, На живо, Виртуални и eSports.
  • Изискване за минимален коефициент: няма.
  • Видове залози: единични, множествени и системи.
  • Зачитат се: печеливши и губещи залози, както и такива поставени с функцията Създай залог.
  • Не се зачитат: залози уредени с функцията Кешаут, или такива направени с бонус средства.

Както се вижда, единственият недостатък на мисията е сравнително високият залог, който се изисква от потребителите, но от друга страна липсва изискване за минимален коефициент или събитие. Всеки може сам да избере пазар и да заложи, в случай че желая да се включи в томболата. Веднъж изпълнена, мисията няма да е налична, а потребителят ще бъде включен в теглене за награда от 2 билета за боксовия мач между Пулев и Чар.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Стилиян Кантарджиев
Стилиян КантарджиевСтилиян е посветен на оценяването на онлайн казина и спортни залагания, като споделя експертното си мнение. Като ентусиаст в областта на казината и онлайн залозите, той следи за детайлите, гарантирайки безопасността и качеството на своите оценки.
Коментирай

Няма коментари.