ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Винаги внимавайте с Крушарски

0
Христо Крушарски
Снимка: lap.bg

Христо Крушарски безспорно е един от най-колоритните спортни шефове у нас. На неговото ниво е може би само президентът на Славия Венци Стефанов, но поне в ръководните си действия босът на „белите“ е последователен.

Докато при Крушарски може да се очаква всичко. Да зареже отбора и да замине за два месеца в Аржентина, да смени треньора заради дреболия и какво ли не. Затова не е и голяма изненада информацията, че той иска да анулира сделката за акциите си в Локо Пловдив.

Разбира се, подхождаме с недоверие към написаното в медиите, но ако е истина е изцяло в стила на Крушарски.

„Уговорката е била Крушарски да се оттегли изцяло от ?Лаута“ през пролетта, а Сотков да поеме управлението на ?черно-белите“ и да инвестира в школата и в инфраструктурата. Такива инвестиции обаче не са направени до момента. Поради тази причина Крушарски няма да прехвърли и останалите 50% от акциите на клуба“, пише в материал, който е публикуван в доста медии.

Според договора е трябвало новият инвеститор да направи конкретни действия, които обаче не са направени. Няма ги обещаните инвестиции.

Ако Крушарски не е видял нищо от обещаното е напълно нормално да поиска да развали сделката. Затова и отсече ясно, че неговите 50% са си негови и със Сотков ще управляват заедно.

Крушарски е лесен, да му мисли партньорът му в Локомотив.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.