ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Вечното дерби лишава от присъствие битката на Бадр Хари

0
ЦСКА - Левски, Юрген Матай, Рикардиньо
БТА

Вечното дерби между ЦСКА и Левски беше изместено за 7 октомври (събота). Началният час е 14:45, което прави невъзможно присъствието на вълнуващата галавечер GLORY 89 в Бургас малко по-късно. Едното събитие е на Националния стадион в София, а другото в зала „Арена Бургас“, показва справката на Nostrabet.

Дебютното издание на най-популярната кикбокс верига у нас ще бъде белязано от живата легенда в този спорт Бадр Хари. Мароканската суперзвезда се завръща между въжетата именно в България. Негов съперник ще е Уку Уриендал. Останалите срещи от бойната карта също са чакани със затаен дъх.

Подобен тип мероприятия и футболните мачове често са посещавани от сходен тип публика. В началото на юни за боксова гала в Пловдив от столицата пристигнаха стотици фенове на Левски от организираните ултрас групи. Преди време от ЦСКА също имаха масирано присъствие в града, както и на много други бойни вечери.

Дори едни от лицата на Сектор Г и Сектор Б сами по себе си са кикбоксьори. Деян Топалски и Даниел Илиев си размениха по една победа на професионалния ринг и напълниха залите именно с футболните агитки, създавайки атмосфера като на мач между ЦСКА и Левски.

Сега мнозина ще трябва да избират кое събитие да посетят.?

Бадр Хари

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.