ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Турският шампион обърна поглед към Филип Кръстев

0
Филип Кръстев
LAP.bg

Новият турски шампион Галатасарай е обърнал поглед към българския пазар. ?Чим-бом“ е харесал полузащитника на Левски – Филип Кръстев, пише ?Мач Телеграф“.

Твърди се, че истанбулският гранд след изявите на халфа от зимата насам. Дори се смяташе, че югоизточните ни съседи още тогава могат да го вземат, стига да се разберат за цената му с Ломел.

Със сигурност Кръстев няма да остане на „Герена“ след мача с Арда, независимо от изхода на двубоя.

Причината е, че Левски ще трябва да го откупи, а „сините“ едва ли могат да си позволят парите, които от „Сити Груп“ и белгийския му тим ще търсят за него.

Освен това, на няколко пъти се намекна, че Кръстев също иска да пробва излаз на друго място. Иначе Левски бе отличен рестарт за кариерата му, след като не му потръгна в три страни – Белгия, Франция и Нидерландия.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.