ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски прибира малко над милион и половина евро от Роналдо

0
Роналдо
Снимка: LAP.bg

Левски е на път да получи 1,6 милиона евро от трансфер на бразилското си крило Роналдо, който ще премине в редиците на руския Ростов, гласи информацията на местното издание sports.ru.

Сделката вече е на финалната права, а общата стойност на трансфера се оценява на 2 милиона евро. Роналдо, който премина в Левски през лятото на 2022-а година, се очаква да подпише договор с Ростов до 2028-а година. Агентът на бразилеца – Жулио Сезар Гранха, вече потвърди информацията за трансфера.

Важно е да се отбележи, че от общата сумата по сделката, 400 хиляди евро (20%) ще бъдат отчислени за предишния клуб на Роналдо – бразилският Баия. Това е в съответствие с клауза в договора за покупката на Роналдо от Левски, която предвижда отчисления за Баия при бъдещи трансфери. Общата сума, която Баия ще получи от трансферите на Роналдо, включително първоначалната сума, платена от Левски (180 хиляди евро), възлиза на 580 хиляди евро.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.