ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Резил за Милан на „Сан Сиро“, Удинезе победи за сефте през сезона

0
Рафаел Леао Милан
Снимка: БТА

Милан допусна много изненадваща загуба в 11-ия кръг на италианската Серия А. ?Росонерите“ загубиха с 0:1 от Удинезе, за който това е първа победа от началото на сезона.

Единственото попадение в двубоя вкара Роберто Перейра от дузпа през втората част. Наказателният удар бе отсъден за игра с ръка на влезлия от пейката Ясин Адли, докато с пропуски за ?Дявола“ се отличи друга резерва – Ноа Окафор.

Миланският колос бе по-активен от своя опонент, но така и не успяваше да превземе вратата на опитния Марко Силвестри.

Загубата може да струва доста на Милан. По-рано през деня Интер победи Аталанта с 2:1 и разликата между двата милански съперника е вече пет точки. С успеха си Удинезе изплува от зоната на изпадащите и вече събра 10 точки.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.