10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Равносметка за прогнозите на Nostrabet за месец Август 2024

0
nostrabet прогнози за футбол - равносметка за август 2024
Равносметка от прогнозите на Нострабет през месец Август 2024

Август месец традиционно включва връщането на най-големите първенства на Стария континент, така че възможността за разширяване на периметъра на действие с прогнозите се увеличава на свой ред. От друга страна, първите кръгове крият и своите рискове, което беше съществен фактор за нашите прогнози през изминалия месец.

Както винаги след края на даден месец, сме подготвили статистика, в която да онагледим как нашите типстъри са се представили в 4-те основни категории – Твърд залог, Залог на деня, Бет Билдер и Права Колонка.

Равносметка Прогнози Август 2024
? Твърд мач за деня25 познати от общо 31
?? Залог на деня21 познати от общо 31
? Bet Builder11 познати от общо 31
?? Права колонка9 познати от общо 31

Твърд залог – 25/31

При твърдите залози определено представянето беше много задоволително, след като показахме стабилност през целия месец и броят на грешките беше сравнително минимален. Разбира се, винаги идеята е да се целим да сме максимално близо до кота 30.

Залог на деня 21/31

При залозите на деня месецът спокойно може да се каже, че беше разделен на две неравностойни половина. До 16-ти число бяхме в серия от 14 поредни успешни прогнози, но по време на вторите 15 дена от август успеваемостта намаля за сметка на някои непредизвикани грешки. Все пак, 21 познати прогнози не е лоша успеваемост, над която също може да се надгради.

Бет Билдери 11/31

При Бет Билдерите отново минахме кота 10 през този месец, като имахме и доста лош късмет в 2-3 други случаи, които се провалиха в последните минути на дуелите. Разбира се, ако сте били бдителни, е могло да се поздравите с печалба чрез употребата на опцията за Кеш аут, налична при всички български лицензирани букмейкъри.

Прави Колонки 9/31

При правите колонки отново имахме доста трудности, въпреки че имахме и своите добри попадения. Много често по един гол и един мач бяха в наш ущърб, а в два случая отново използвайки опцията за Кеш аут е било възможно да вземете добри постъпления. Целта за септември ще е повишаване на бройката в този аспект.

Припомняме, че от този месец започна 4-ия сезон на Nostrabet Tipsters League, а нашите експерти ще продължават да дават своите съвети и прогнози, чрез които евентуално да ви помогнат в битката.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Емануил Тодоров
Емануил ТодоровЕмануил има зад гърба си повече от 5 години опит като спортен журналист и анализатор на футболни мачове. Той се специализира в даването на футболни прогнози за мачовете от водещите първенства в Европа и България.
Коментирай

Няма коментари.