ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пълна трибуна „Бесика“ не помогна на Локо Пд срещу Ботев Вр (ВИДЕО)

0
Локомотив Пловдив - Ботев Враца
БТА

Локомотив Пловдив и Ботев Враца завършиха при резултат 0:0 на стадион „Локомотив“ при подновяването на сезона в Първа лига. Новата и препълнена трибуна „Бесика“ не помогна на „железничарите“ да отбележат попадение и да стигнат до търсения до последно успех.

Гол във вратата на Ботев падна, макар и от засада. Още в 12-ата минута хубава атака през десния фланг завърши с добавка на Димитър Илиев във вратата на гостите, но попадението веднага бе отменено от страничния съдия.

По-късно пък Локомотив имаше и претенции за дузпа, които бяха подминати. През второто полувреме „смърфовете“ продължиха да търсят победния гол, който обаче така и не дойде.

След равенството Локомотив заема четвърта позиция в класирането с 34 пункта, изоставайки на пет зад третия ЦСКА 1948 и водейки с две на петия Славия, който пък е с мач по-малко. Ботев Враца от своя страна продължава да се бори за оцеляване, като заема 12-а позиция с 16 точки.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.