ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Поклащащият се Лудогорец посреща приятната изненада Берое

0
Лудогорец Берое Спас Делев
LAP.bg

Шампионът Лудогорец посреща една от приятните изненади в първенството Берое. Двубоят закрива неделната програма в efbet Лига, тъй като стартира в 21:15 часа. Главен съдия на срещата е Драгомир Драганов.

?Зелените“ от Разград влизат в двубоя, след като загубиха от Черно море във Варна. През седмицата ?орлите“ претърпяха и още едно крушение, но в европейските клубни турнири. Нидерландският Аякс отнесе родния тим с 4:1 и подпечата класирането си в групите на Лига Европа. Лудогорец ще се задоволи с Лига на конференциите.

Ивайло Петев има своите проблеми около състава. Игор Пластун и Матиас Тисера са наказани. Добрата новина е свързана с Ноа Сонко Сундберг, който се завръща след своя изтърпяна санкция. Контузените в лудогорския лагер остават петима – Дени Групер, Антон Недялков, Квадво Дуа, Диниш Алмейда и Тодор Неделев.

Лудогорец

Берое е приятната изненада от началото на първенството. Тимът има едва 1 загуба и 1 равенство от 6 мача, а впечатление прави все по-добрата игра на изпъстрения с латиноси състав.

В последния кръг заралии разбиха Славия с 3:0, а можеха да вкарат и повече голове. Старозагорци обаче сега се изправят пред най-големия си тест от началото на кампанията, от който могат да разберат докъде са стигнали в своето развитие.

Все още некартотекирани са Ойос, Годой и Ариас, а пък звездата на тима Трибуле е с травма.

Берое

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.