ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Похвално! Феновете на Локо Пловдив застанаха зад капитана Илиев

0
Димитър Илиев
LAP>bg

Фен клубът на Локомотив Пловдив застана плътно зад своя капитан Димитър Илиев. Опитният нападател, който във вчерашния двубой срещу Черно море пропусна дузпа при резултат 1:1, стана обект и на негативни коментари от привърженици на ?черно-белите“.

Впоследствие “смърфовете” загубиха с 1:2 от ?моряците“ във Варна, като това позволи на варненският тим да изпревари своя съперник в класирането.

През последните няколко години Илиев на няколко пъти пропусна решаващи дузпи, но феновете и отбора винаги заставаха зад него.

Това не се промени и този път, като от фен клуба публикуваха снимка на своя капитан, като добавиха лаконичен коментар към него – “#14“ – символичният за Илиев номер.

За Локо Пловдив предстои гостуване на ЦСКА 1948, в което Илиев ще може да се реваншира на привържениците и съотборниците си.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.