ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Защитник се завръща за Черно море, нападател аут до края на сезона

0
Илиан Илиев
Снимка: LAP.bg

Наставникът на Черно море – Илиан Илиев, получи добри новини, тъй като левият бек Цветомир Панов ще се завърне в игра за мача срещу Славия на ?Тича“ в събота от 15:00 часа.

34-годишният бранител пропусна драматичната победа над Етър във Велико Търново с 2:1 заради разтежение, но лекарският щаб на ?моряците“ прави всичко възможно, за да го вдигне на крака за мача срещу ?белите“. В негово отсъствие на левия бек игра Александър Василев.

За съжаление обаче нападателят Брено Тейшера ще пропусне остатъка от сезона, след като претърпя операция на коляното и се очаква да отсъства между шест и осем месеца. Той пристигна в отбора през септември като заместник на Матеус Машадо и досега има общо пет мача за отбора във всички турнири, в които е направил една асистенция.

Брено Тейшейра, Жереми Петрис, Левски - Черно море

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.