ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ето кога ще се играят мачовете от 1/16-финалите за Купата на България

0
Купа на България трофей
LAP.bg

Лидерът в класирането на efbet Лига – Локомотив Пловдив ще открие 1/16-финалите в турнира за Купата на България. Трите големи фаворита – ЦСКА, Левски и носителят на трофея Лудогорец пък ще играят чак през месец ноември.

?Черно-белите“ от Пловдив ще открият програмата в събота от 13:30 часа с гостуване на Добруджа, а в същия ден от 15:00 часа Локомотив София ще гостува на Спартак Варна. Вторият в класирането Черно море пък ще срещне Литекс на 31 октомври.

ЦСКА ще играе първи от големите фаворити. ?Червените“ ще гостуват на Черноморец Балчик на 9 ноември, четвъртък, от 17:30 часа.

Носителят на трофея – Лудогорец, ще гостува на изненадата Балкан Ботевград на 22 ноември, сряда, от 13:30, а в същия ден от 16:30 Дунав Русе ще приеме Левски, като този мач ще закрие програмата на 1/16-финалите.

Вижте цялата програма за мачовете от 1/16-финалите за Купата на България:

Програма за 1/16-финалите за Купата на България

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.