ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ники Илиев: Това не е нашият Левски

0
Левски
Снимка: Фейсбук, Левски

Легендата на Левски Николай Илиев призна, че настоящият тим на „сините“ не е отбора, който иска да вижда. „Сигурен съм, че това не е само мнение, а и на хората, които обичат отбора – това не е техния Левски. Той трябва да бъде изграден от български футболисти, най-вече с такива от школата. За съжаление, по този път, по който не само „сините“ са тръгнали, а и другите тимове в България, никога няма да имаме силен национален отбор и ще копаем непрекъснато дъното“, каза гениалният бивш защитник.

„Не знам защо всички, които са виновни за тази ситуация в Левски, казал съм го много пъти през годините, не са подведени под отговорност. Знаете от кои трябва да се потърси. Да натрупваш дългове и да оставиш Левски с 30-35 милиона, не знам колко бяха в началото. Виждате, че ЦСКА стигна до фалит. Чувал съм, че някои хора са искали да направят същото и с Левски, и да се започне от долните дивизии. Мисля, че с тази уникална публика, която имаме, няма как да се допусне това“, добави пред колегите от „Тема Спорт“ Николай Илиев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ ?Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.