ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нещо в машината Лудогорец започва да скърца

0
Лудогорец
Снимка: БТА

Хегемонът у нас Лудогорец за пореден път се е устремил към титлата. Зимната пауза е момент, в който разградчани винаги правят сериозна селекция и тази година не прави изключение.

Отборът на Кирил Домусчиев е много напред финансово от всеки друг клуб у нас и може да си позволи да вади милиони за класни играчи. Както например взе играч от испанската Ла Лига.

Забелязва се обаче и друго – голям брой футболисти режат Лудогорец. Това досега не се е случвало. Шампионите удрят греда в опитите за привличане на десен бек, като вече трима желани само за тази позиция отрязаха тима и избраха други оферти.?

Отделно дори бивши звезди на клуба засега отказват да се завърнат. Явно славата на Лудогорец се носи заради високите заплати, а това позволява на играчи и мениджъри да изнудват. Дори Жуниор Кайсара директно си каза, че всичко зависи от финансовото предложение на Лудогорец. Върджил Мисиджан пък не иска да се връща.

Явно е, че нещо в машината започва да скърца. Въпросът е какво и дали скоро ще бъде оправено.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.