ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Новината за Мъри Стоилов и Антоан Бароан се оказа лъжа

0
Антоан Бароан
Снимка: LAP.bg

Станимир Стоилов и воденият от него Гьозтепе не планират да привличат голмайстора на Ботев Пловдив Антоан Бароан. Въпреки спекулациите в турските медии, че 23-годишният французин е цел №1 на Стоилов, източници близки до треньора категорично отричат за интереса към Бароан, пише ?Дспорт“.

Гьозтепе в момента е в почивка заради паузата в турския шампионат, а под ръководството на Мъри Стоилов, тимът записа силна резултати във втората местна дивизия.

Антоан Бароан пък е водещият нападател на Ботев Пловдив, макар че в началото на сезона не се ползваше с голямо доверие. След треньорската рокада на ?Колежа“, той отново се превърна в основен играч за отбора и дели голмайсторския приз след есенния дял в първенството заедно с нападателя на Хебър Пазарджик, които имат по осем попадения.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.