10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Magic Bet дава леко предимство на Фиорентина срещу Лацио

0
Фиорентина
Снимка: БТА

Лацио гостува на Фиорентина в последния мач от кръга в италианската Серия А. Срещата на ?Артемио Франки“ във Флоренция е от 21:45 часа, като може да бъде наблюдавана в каналите на ?Макс Спорт“.

Двата тима изглеждат с доста изравнени възможности на този етап от сезона. Все пак Меджик Бет дава леко предимство на ?Ла Виола“ – 2.40 коефициент. Ставката за гостите от Рим е 3.51, въпреки че на ?бианкочелестите“ доста им трябват точки. Равенство между ?виолетовите“ и ?орлите“ се оценява на 3.34. Ако нямате такава, може сега да направите меджикбет регистрация и да заложите на този или друг вълнуващ двубой.

Към момента двата отбора ги делят само две точки. Лацио е седми с 40 пункта, докато Фиорентина е осми с 38. Първата среща през сезона отиде на сметката на римляните, но сега флорентинци са жадни за реванш.

*Коефициентите се променят!

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.