ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лукаку герой за Интер, Сити не можа да спечели (ВИДЕО)

0
Ромелу Лукаку Интер
Снимки: Twitter

Отборът на Интер успя да спечели първата си среща от осминафиналите в Шампионска лига. ?Нерадзурите“ победиха Порто с 1:0 на стадион ?Джузепе Меаца“ в Милано, като в герой за домакините се превърна Ромелу Лукаку. Той се появи на терена в 58-ата минута, а 4 минути преди края донесе ценния успех на своите с майсторски шут.

Интер

Преди това – в 78-ата минута, гостите останаха с 10 души, след като Отавио бе изгонен с втори жълт картон. Порто обаче може да съжалява, тъй като изпусна няколко положения, но и вратарят на домакините Онана бе на висота и спаси всичко.

В другата среща Манчестър Сити на Джосеп Гуардиола завърши 1:1 като гост на Лайпциг, след като двата отбора си размениха по едно полувреме. През първото полувреме Сити беше по-добър и Риад Марез откри резултата в 27-ата минута. Тогава домакините сбъркаха при изнасянето на топката, тя беше отнета и след като стигна до Марез, той я насочи с левачката с нисък удар в мрежата – 1:0 за Сити.

След почивката немците се вдигнаха на щурм и изтърваха няколко положения. Логичното обаче се случи в 70-ата минута, когато след центриране отляво и неразчетено излизане на вратаря Едерсон, Йошко Гвардиол вдигна на крак 50 хиляди по трибуните, след като се извиси над всички и с глава насочи топката в празната врата – 1:1.

Манчестър Сити Марез

4 минути по-късно Гвардиол можеше да се превърне в герой за своите, но Едерсон спаси удара му и предотврати нов гол във вратата си.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ ?Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.