ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец посяга към сънародник на Абел Анисе

0
Райън Равелосон
Twitter/LA Galaxy

Лудогорец не е приключил с входящите трансфери. „Зелените“ от Разград желаят да привлекат халфа Райън Равелосон, който в момента защитава цветовете на втородивизионния френски Оксер. „Орлите“ дори са пратили оферта според Sport365.

26-годишният футболист действа като вътрешен полузащитник и през миналия сезон в Лига 2 е отбелязал 6 попадения. През този сезон Равелосон е взел участие в 4 мача.

Равелосон, чиито корени са от Мадагаскар, има договор с Оксер за още две години. Той е известен със своята поливалентност, като дори може да бъде използван в защита при нужда.

Цената на Равелосон е малко под два милиона евро. Оксер го взе през миналата година от американския Лос Анджелис Галакси.

Лудогорец вече е имал мадагаскарец в състава си. Това е добре познатият у нас Абел Анисе. Той също бе халф и в България игра още за Черноморец Бургас, ЦСКА, Ботев Пловдив и Берое.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.