ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец излиза за честта си на „Йохан Кройф Арена“

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Лудогорец гостува на нидерландския гранд Аякс в реванш от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. Сблъсъкът на „Йохан Кройф Арена“ в Амстердам е с начален час 21:00.

Съперникът спечели с 4:1 в Разград и предреши изхода от дуела. Неприятната загуба в първия мач свали напрежението от футболистите на Ивайло Петев, които няма какво да губят и ще играят единствено за своята репутация.

Специалистът няма да може да разчита на контузените Диниш Алмейда, Антон Недялков, Квадво Дуа и Дени Групер, а след изтърпяно наказание се завръща Франсиско Гомес-Сон. През уикенда „орлите“ разбиха Берое с 5:0, а следващия мач с ЦСКА 1948 беше отложен заради прибирането от Амстердам и нужния път до Бистрица.

Лудогорец вече си гарантира поне участие в групите на Лига на конференциите. Така отборът ще играе европейски мачове поне до зимата.

Лудогорец - Аякс

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.