ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец трябва да спре белгийския щурм

0
Лудогорец
Снимка: Сайт на Лудогорец

Евробоецът ни Лудогорец излиза в поредния си важен европейски мач тази вечер срещу Андерлехт в Брюксел. ?Орлите“ имат гол аванс след първата плейофна среща в Лига на конференциите, но за да стигнат до крайния успех е необходимо да бъдат на най-високо ниво. Нещо, което вече са показали, че могат при други европейски воаяжи.

На първо място нашият шампион трябва да играе с увереност и самочувствие и да отговори на агресията на съперника, тъй като отбори като Андерлехт обичат да задават темпото с динамика и скорост.

Важно е също пресата на разградчани да е успешна, независимо дали Анте Шимунджа ще даде указания тя да е висока или да започва във втората третина на терена.

Силният коз на Лудогорец обаче си остава бързия му преход от защита в атака и бързината на Кирил Десподов и Бърнард Текпетей, които са способни във всеки един момент да надбягат всяка защита и да излязат на стрелкова позиция.

В такива турнирни битки е важно също да не допуснеш гол, но с оглед на резултата Лудогорец трябва да вкара гол, за да направи задачата си по-лека. Ако може изобщо да се говори, че ще бъде леко.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ ?Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.