ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски ще обжалва една от глобите на УЕФА от мача с Шкупи

0
Левски - Шкупи
БТА / BTA

Левски ще направи опит да си спести излишни разходи и по тази причина ще обжалва втората от двете глоби, които бяха наложени на клуба за мачовете срещу северномакедонския Шкупи във втория предварителен кръг на турнира Лига на конференциите.

Както е известно, точно два дни преди реванша с Айнтрахт във Франкфурт от плейофите на надпреварата ?сините” разбраха, че са глобени от УЕФА с внушителната сума от 38 750 евро. Столичани не са никак съгласни, че 15 хиляди от тях са за ?провокативни и агресивни” съобщения, пише ?Мач Телеграф”.

Причината е, че такива нямаше. По време на реванша срещу Шкупи от Сектор ?Б“ почетоха с хореография героите от Илинденско-Преображенското въстание. Тази година се навършиха 120 години от него.

Фенове на Левски

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.