ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тежко решение очаква Десподов след реванша с Астана

0
Кирил Десподов
Снимка: lap.bg

Голямата звезда на Лудогорец и капитан на българския национален отбор – Кирил Десподов, ще бъде изправен пред важно решение за своята кариера. Следващият четвъртък на стадион ?Хювефарма Арена“ разградчани посрещат Астана в мач-реванш от третия квалификационен кръг на турнира Лига Европа, като в първата среща в Казахстан ?орлите“ отстъпиха с 1:2. При класиране за плейофите, Лудогорец ще се изправи срещу нидерландския гранд Аякс.

Именно след реванша Десподов ще реши дали да приеме предложението към него от страна на руския елитен Краснодар, който предлага за неговите услуги 6 милиона евро. Ако трансферът стане факт, то фланговият нападател ще се превърне в най-скъпо продадения български футболист от роден клуб в чужбина. Ако той пожелае да продължи кариерата си в Русия, то ръководството на Лудогорец ще уважи желанието му, пише „Мач Телеграф“.

Десподов иска трансфер, но не е много впечатлен от възможността да заиграе в Краснодар, главно заради ситуацията в страната, предизвикана от войната с Украйна. Иначе от руския клуб са готови да му предложат много по-добри финансови условия от тези, които получава в Разград.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.