ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Костов има дилема преди реванша с Айнтрахт

0
Левски
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Николай Костов има сериозна дилема за състав за утрешния реванш с Айнтрахт от плейофа за влизане в групите на Лига на конференциите във Франкфурт. Въпросителната пада върху играчите, които ще действат в средата на терена.

В първата среща в София „сините“ започнаха в халфовата линия с Андриан Краев, Асен Митков и Джавад Ел Джемили, който бе изненадващ избор за Николай Костов. Това даде допълнителна опция в атака, тъй като испанецът с марокански корени стартира за сметка на Дарлан.

Бразилецът е с по-дефанзивни функции и гради постепенните атаки на отбора, докато Ел Джемили е по-остър и опасен в предни позиции. Именно и това е дилемата на треньора – дали да заложи на сигурността или отново да подходи с мисъл за атаката.

Друг, който може да остане извън титулярите, е Асен Митков. Младокът позволи да му бъде отнета топката в началото на първия мач, след което се стигна до гола на Рандал Коло Муани, но след това полузащитникът стабилизира иязвите си? и заигра добре.

Притесненията на Костов падат и върху 18-те години на Митков. „Сините“ за първи път ще излязат на такъв стадион с подобна атмосфера и треньорът ще обмисли дали да хвърли още от първата минута във врящия котел младока, защото може да се стигне и до прегаряне. Въпреки че Митков е показал, че не се пречупва.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ ?Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.