ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кметът на Бистрица призова БФС да вземе мерки за мача ЦСКА 1948 – ЦСКА

0
ЦСКА фенове Сектор Г ултраси
Снимка: LAP.bg

Кметът на Бистрица Самуил Попов изпрати писмо до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов във връзка с предстоящия мач между отборите на ЦСКА 1948 и ЦСКА, който трябва да се изиграе на стадиона в селото.

Кметът призова БФС да вземе „незабавни мерки за опазване на обществения ред и сигурност“ в Бистрица. Той сподели опасенията си, че стадионът е с недостатъчен капацитет да приеме феновете на гостуващия отбор, което е „изключително рисковано“.

„Считам това за изключително рисковано за обществения ред и сигурност, в случай че многобройните желаещи да присъстват на мача фенове бъдат допуснати на стадиона.“

„Моля, като отговорни длъжностни лица да определите дали мача е рисков и да вземете решение“, пише в писмото си кметът на Бистрица.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.