ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Изнесоха Неймар на носилка разплакан, той опита да се върне (ВИДЕО)

0
Неймар
Снимка: Twitter

Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар получи неприятна контузия при инфарктната победа над Лил с 4:3 във френското първенство.

Бразилецът удари тежко коляното си и бе изнесен на носилка, а от очите му потекоха сълзи на разочарование заради това, че отново е контузен.

Video edited on Kapwing

След като бе изнесен извън очертанията на терена, Неймар се изправи и дори се опита да се върне в игра на терена, демонстрирайки огромното си желание да продължи мача.

Той обаче не бе в състояние да продължи и бе заменен в началните минути на втората част. Бразилецът се отчете с гол през първото полувреме.

Video edited on Kapwing

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.