ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Исторически срам: Лудогорец изяде страшен пердах в Дания

0
Снимка: БТА

Лудогорец изживя най-лошата загуба в своята клубна история. Разградчани паднаха с 1:7 от датския Нордселанд в мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Кошмарът започна още в първите минути и продължи до края на цялата среща.

Оливие Вердон изравни от дузпа още преди десетата минута, след като и домакините бяха повели от такава. Головете на Ибрахим Осман, Маркус Ингвартсен от дузпа, Йепе Цверков, Кристиан Расмусен, Бенямин Нигрен (два) и автоголът на Сон оформиха катастрофалната визита на „орлите“. Лудогорец се представи трагично и ще иска час по-скоро да забрави днешния 5 октомври.

След крушението отборът е трети в групата с актив от 3 точки, а Нордселанд е втори също с 3 пункта на сметката си. В другия мач Фенербахче победи Спартак Търнава с 2:1 и оглави временното класиране.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.