ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet не дава големи шансове на Левски срещу Апоел Беер Шева

0
Левски
Снимка: lap.bg

Отборът на Левски гостува днес на Апоел Беер Шева в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Коефициентите в inbet bulgaria поставят „сините“ като аутсайдер. Дали ще бъде така и на терена?

Апоел несъмнено е фаворит, като разполага с по-силен състав. Така обаче бе и през миналото лято, когато Левски срещна ПАОК, но успя да го отстрани. Сега „сините“ ще се надяват на нов подвиг в Европа.

Първият мач е в Израел и това дава предимство на Апоел. Но втората среща ще бъде в България, когато Левски ще има подкрепата на феновете. За днешния мач в Израел в inbet app може да се потърси 4.75 коефициент за победа на Левски. Равенството се котира на 4.00, а победа на Апоел – 1.80.

*Коефициентите могат да търпят промени.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.