ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„И какво като не играе Уелтън? Да се даде шанс на младите“

0
Уелтън
Снимка: LAP.bg

Един от емблематичните нападатели в историята на Левски Петър Курдов даде мнението си за настоящото състояние на „сините“. Той коментира загубата от Берое и липсата на Уелтън, която смята, че не може да бъде изтъквана като оправдание.

Според Петър Курдов Левски разполага с достатъчно добри играчи и трябва да се даде шанс на младите футболисти да прекарат повече време на терена, за да покажат на какво са способни. Курдов е на мнение, че Левски не трябва да е зависим от Уелтън.

„Не искам да поучавам никой, но аз лично смятам, че имаме достатъчно млади футболисти, които могат да заместят достойно отсъстващ и е нужно да им се дава повече игрово време, за да не се получава това нещо“, каза Курдов пред Sportlive.bg.

„Какво значи, че Уелтън няма да играе? И какво като не играе!? Нали казваме, че ние сме Левски и трябва да побеждаваме. В този ред на мисли би трябвало тези, които влизат , да показват игра на високо ниво“, добави още бившият нападател на „сините“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.