ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Груев с цял мач при тежко поражение на Вердер

0

Вердер Бремен загуби неприятно гостуването си на Кьолн с 1:7. Българският национал Илия Груев-младши започна от първата минута и остана до края мача.?

Кошмарни първи 36 сполетяха него и съотборниците му, след като те изоставаха с 0:5! Два гола бяха дело на Тогес, с по веднъж се разписаха Шкири, Майна и Хюсеинбасич.?

Германският национал Фулкруг върна едно попадение в 38-ата минута, но крайният изход беше отдавна предрешен.


През втората част статуквото не се промени особено. Шкири вкара втория си гол за 6:1 в 56-ата минута, а в 77 Марко Фридъл си вкара автогол и с това си действие олицетвори перфектно играта на Вердер тази вечер.?

Така „бременските музиканти“ са девети с актив от 21 топки, а Кьолн е вече зад тях в класирането със само една по-малко.?

Видео от мача можете да откриете?тук.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.