ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ганаец се надява да напусне Лудогорец

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Задава се нов изходящ трансфер в Лудогорец. Един от водещите играчи на отбора Бърнард Текпетей призна, че се надява да бъде продаден през зимната пауза и няма как да гарантира оставането си в Разград през пролетта. Ганаецът говори пред Aestra FM за бъдещите си планове във футбола, като си пожела конкуренция на по-високо ниво.

Бърнард Текпетей

„Не мога да кажа, че ще остана в Лудогорец, защото съм играч, който винаги иска съревнование. Работя и гледам напред, за да си осигуря трансфер през януарския прозорец. Но, ако не мога да напусна, ще помогна на отбора да се бори да играе в Шампионска лига“, каза ганаецът, който няма да играе в турнира за Купата на африканските нации.

26-годишният Текпетей има 11 гола и 7 асистенции в 32 мача във всички турнири по есента, като е оценяван на 5.5 милиона евро. Играчът е спряган за трансфер във водещи балкански тимове като Цървена Звезда и Динамо Загреб.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ ?Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.