ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ефектът „Илиан Илиев“ започва да се усеща в националния

0
Илиан Илиев
Стопкадър: БНТ

Ефектът „Илиан Илиев“ вече започна да се усеща в националния отбор на България. Само за 4 дни под негово ръководство държавният тим взе две точки от най-силните отбори в групата ни от европейските квалификации и показа едно по-различно и привлекателно лице.

България

След като в първите си 6 мача националите бяха вкарали едва 3 гола, сега само в 2 срещи реализираха цели 4. А с оглед развоите на двубоите с Унгария и Сърбия българите заслужаваха не две, а 6 точки, но по-важното е, че показаха, че могат да практикуват правилен футбол.?

България

Затова безспорно заслугата е на Илиан Илиев, който направи успешни тактически промени, изготви удачни стратегии, извади оптимални състави и водеше умело двете срещи. В хода на тях се видя, че нашите могат да играят със самочувствие, увереност и характер, а особено след почивката срещу Сърбия демонстрираха и футболни умения, нещо което отдавна българските фенове искаха да видят.

България

Обективно погледнато, след всичко това, което се случи с националния отбор през последните години и това, което му причиниха, както и предвид събитията през последната седмица преди сблъсъка с Унгария и по време на двубоя с Унгария, това е едно отлично начало на периода на Илиан Илиев като селекционер на България и вдъхва повод за оптимизъм в бъдеще.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ ?Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.