ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ел Маестро ще се довери на добрата форма на Асприля срещу Етър

0
Данило Асприля
Снимка: LAP.bg

Старши треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, е готов да даде нов шанс на нападателя Данило Асприля и ще го пусне като титуляр в предстоящото домакинство срещу новака Етър Велико Търново в събота от 17:45 часа. Колумбиецът показва, че навлиза във форма, като в последните два мача на ?червените“ отбеляза три гола – разписа се на два пъти, включително дебютно попадение при гостуването на Черноморец Балчик за Купата на България (3:0) и след това срещу Крумовград (4:1) на Коматево.

Данило Асприля

Въпреки че Асприля все още не е стартирал от първата минута в нито един мач от първенството след пристигането си през лятото, той се явява като офанзивния футболист в най-добра форма за ?червените“. Това е за разлика от началото на кампанията, когато имаше нарушена подготовка и контузия, но сега колумбийският нападател изглежда в оптимално състояние.

В същото време, капитанът Амос Юга ще пропусне срещата с Етър поради наказание заради натрупани жълти картони. Това е втората санкция за Юга през този месец, след като бе изгонен с директен червен картон при предишната победа с 2:1 срещу ?болярите“ във Велико Търново. Тибо Вион и Джонатан Линдсет също са под угрозата да пропуснат един двубой на ЦСКА, тъй като и двамата имат по 4 официални предупреждения от началото на сезона.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.