ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Сити Футбол Груп“ наблюдава Филип Кръстев на „Герена“

0
Филип Кръстев, Педро Нареси
LAP.bg

Николай Жейнов – мениджърът, който представлява Филип Кръстев, както и представител на ?Сити Футбол Груп“ са посетили „Герена“. Двамата футболни деятеил са изгледали тренировката на Левски и по-специално полузащитника Кръстев.

Халфът е собственост на City Football Group, която в портфолиото си има дузина отбори по света, сред които Манчестър Сити.

Българският национал е част от белгийския Ломел и играе като преотстъпен при вековниците. Неговият наем при ?сините“ изтича през лятото и той едва ли ще бъде част от 26-кратните шампиони и през следващия сезон.

Желанието на наставника Станимир Стоилов е да се стигне до ново споразумение, но това изглежда доста трудно начинание. През този сезон Кръстев има шест попадения в 27 мача за Левски и е основна движеща сила в халфовата линия.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.