ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Черно море очаква оферти за роден национал

0
Виктор Попов
LAP.bg

Десният краен бранител на Черно море – Виктор Попов, продължава да бъде един от най-конвертируемите български играчи в клуба. 22-годишният български национал направи много силен полусезон. Той записа участие в 15 мача в шампионата, в които реализира 1 гол и се отчете с 2 асистенции.

Интерес към Попов от чужбина не липсва, както и от родни клубове. На ?Тича“ явно са решили, ако се стигне до негов трансфер, той да е само зад граница. Така постъпиха преди време с един друг млад талант национал- Мартин Минчев, който бе трансфериран в Спарта Прага.

В Черно море чакат официална оферта от отбор от Западна Европа за крайния бранител, а привличането на Александър Василев е атестат, че този трансфер може да стане факт, преди да се поднови първенството.

При сделка за Попов, Александър Василев ще заиграе като ляв краен защитник, а Цветомир Панов ще се върне на номиналната си позиция вдясно на ариергарда.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.