10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Каспер Рууд няма да се затрудни срещу британец според bwin

0
каспер рууд
Снимка: БТА

Норвежецът Каспер Рууд се изправя срещу британеца Лиъм Броуди в мач от втори кръг на турнира от Големия шлем „Уимбълдън“. Двубоят е насрочен за 13:00 часа българско време и ще се проведе в четвъртък, 6.07.

Букмейкърът bwin вещае сигурна победа на Рууд. Коефициентът за победа на скандинавеца 1.20, докато ставката за Броуди е 4.40. Може да се регистрирате в Bwin и да се възползвате от стотиците възможности за залози на този и на много други мачове.

24-годишният Рууд, който заема 4-то място в мъжкия тенис, победи французина Лорен Локоли в първия кръг с 3:1 сета. Каспер спечели 4 от последните си пет мача и е без загуба в двата си мача на трева през настоящия сезон. Двмата никога не са играли един срещу друг.

29-годишният Броуди, който заема 142-ро място в ранглистата на ATP, отстрани французина Констант Лестиен с 3:0 сета в първи кръг. Лиъм спечели само два от последните си пет мача и има три победи на тревна настилка през настоящата година.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.