ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Балъков не смята да се отказва от треньорството в България

0
Красимир Балъков
Красимир Балъков (Снимка: LAP.bg)

Легендата на българския футбол – Красимир Балъков, заяви, че има желание да продължи да практикува треньорската професия у нас, а не в чужбина. За последно той бе наставник на втородивизионния Септември София, с който се раздели наскоро, но го остави начело в класирането на Втора лига.

?В България много малко хора има, които се връщат от чужбина и се опитват да променят някои неща. Аз съм един от тях. За съжалeние, винаги се сблъскваме с едно и също – с българския манталитет и българското разбиране на футбола. Но аз няма да се откажа и се надявам в най-скоро време да се опитам отново да предам опита си в нашата държава”, каза Балъков пред ?Спортал“.

В последните години бившият футболист на Щутгарт бе треньор на Етър Велико Търново, ЦСКА 1948 и националния отбор на България.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.