ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арсенал срещу ПСЖ прогноза: новини, статистика, състави

0
Арсенал
Снимка: БТА
Прогноза
Над 2,5 гола1.751.70
Двата отбора да отбележат1.651.67

*Коефициентите подлежат на промяна

Арсенал приема Пари Сен Жермен?в мач от втория кръг на Шампионска лига. Сблъсъкът е от 22:00 часа на 1 октомври, вторник, на стадион ?Емирейтс“ в Лондон. Главен съдия ще е Славко Винчич от Словения.


Последни новини за Арсенал

Треньорът на „артилеристите“ Микел Артета няма да може да разчита на новото попълнение в полузащитата Микел Мерино, който е с контузия в рамото. На разположение обаче ще бъдат оплакващите се от болки до скоро Давид Рая и Юриен Тимбер. Трайно контузен е норвежкият полузащитник Мартин Йодегор. Наказани играчи няма.

Настроението в отбора е добро, след като се движи в челото на класирането и тази година отново ще е пряко замесен в борбата за титлата от Висшата лига. Целта за максимално добро представяне в „турнира на богатите“ обаче остава.

Габриел Магаляеш и Уилям Салиба
Арсенал, Габриел Магаляеш и Уилям Салиба (Снимка: БТА)

Форма на отбора

Арсенал завърши наравно 0:0 като гост на Аталанта в откриващия мач от Шампионска лига. След стратегическия хикс направи такъв и при визитата си на Манчестър Сити, а след това се добра до скъпоценен успех с 4:2 над Лестър дълбоко в добавеното време.

Лондончани имат 4 победи и 2 равенства за първенство, както и един успех с 5:1 над Болтън за Купата на Лигата. Ще се опитат да продължат серията си без загуба.


Последни новини за ПСЖ

Френският гранд е без Люка Ернандес?и?Гонсало Рамош, които лекуват травми. Под въпрос са Витиня и Нуно Мендеш. Наказани футболисти няма. Старши треньорът Луис Енрике отново ще може да разчита на Марко Асенсио и Джанлуиджи Донарума.

Самият специалист влезе в конфликт с пресата, като направи смущаващо изказване. В дните преди мача призна, че би се разделил с 25% от приходите си, за да не разговаря с журналисти след срещите и по време на пресконференции. Очевидно критиките в последно време не му се отразяват добре.?

Пари Сен Жермен, ПСЖ
Пари Сен Жермен (Снимка: БТА)

Форма на отбора

ПСЖ влезе в отлична серия от началото на шампионата, след като постигна пет поредни победи, преди да завърши наравно 1:1 с Реймс. През уикенда обаче се завърна на пътя на успехите, надигравайки коравия Рен с 3:1 у дома.

В Шампионска лига пък Пари Сен Жермен взе много ценни три точки срещу Жирона (1:0) след късен автогол.?


Арсенал – ПСЖ един срещу друг

Двата отбора играха в груповата фаза на „турнира на богатите“ през 2016 година. Мачът в Париж завърши 1:1, а този в Лондон 2:2. Впоследствие и двете селекции продължиха към елиминациите. Любопитното е, че тяхна компания в групата им правеше българският Лудогорец. „Орлите“ дори завършиха наравно 2:2 на „Парк де Пренс“.


Вероятни състави

Арсенал (4-3-3): Давид Рая – Юриен Тимбер, Уилям Салиба, Габриел Магаляеш, Рикардо Калафиори – Томас Партей, Деклан Райс, Леандро Тросар – Букайо Сака, Кай Хаверц, Габриел Мартинели

ПСЖ (4-2-3-1): Джанлуиджи Донарума – Ашраф Хакими, Маркиньос, Пачо, Лукас Бералдо – Рубен Невеш, Фабиан Руис, Уорън Заир-Емери – Брадли Баркола, Рандол Коло Муани, Усман Дембеле


Къде да гледаме Арсенал – ПСЖ по ТВ?

Двубоят ще бъде предаван на живо в ефира на българската телевизия?MAX?SPORT 3. Онлайн няма да се излъчва на страницата на канала, затова феновете ще трябва да търсят алтернативни начини.


Прогноза за мача

Очакванията ми са за много отворен и офанзивен футбол. На фокус поставям пазара за над 2,5 гола, като друг солиден вариант е опцията гол/гол. Трудно е да се ангажирам с прогноза за краен победител.

Още прогнози за Арсенал – ПСЖ от тиспстъри може да видите в специалната секция на Nostrabet.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.