ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арда ще пази успешна серия срещу Ботев Пловдив

0
Арда
Снимка: lap.bg

Футболистите на Арда са пределно мотивирани да заличат неприятните впечатления, които оставиха при домакинската загуба преди дни от ЦСКА 1948, с добра игра и позитивен резултат срещу Ботев Пловдив пред своята публика в петък. Още повече, че според статистиката кърджалийци играят успешно срещу този съперник.

Арда е в серия от пет поредни победи в елита срещу „канарчетата“, като две от тях са в Кърджали. В последните два мача в Пловдив пък играчите на Александър Тунчев спечелиха с 3:0 и 2:0. Разбира се, всичко това са цифри, но Арда вече показа тази есен, че не само може да оказва сериозна съпротива на по-силни отбори от Ботев, но и да печели точки в мачовете с тях.

Със сигурност Тунчев ще направи няколко промени в състава, предвид сгъстения цикъл от срещи, които налагат ротации. Очаква се на вратата да се завърне Анатолий Господинов, а Ел Мами Тетах може да излезе вместо Иван Тилев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ ?Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.