ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

10 години от инцидента с легендарния Михаел Шумахер

0
Михаел Шумахер
Снимка: Twitter

На 29 декември се навършват 10 години от инцидента с легендарния пилот от Формула 1 Михаел Шумахер, който шокира неговото семейство и света на спорта.

През 2013-а Шумахер пострада при ски инцидент, като удари тежко главата си. Той изпадна в кома, като в продължение на месеци лекарите се бореха за живота му.

По-късно Михаел Шумахер продължи лечението си в домашни условия, а неговото семейство реши да запази в тайна неговото състояние.

В последните години няма почти никаква информация какво е състоянието на Шумахер. Той остава един от най-легендарните пилоти от Формула 1 с невероятните 7 световни титли.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.